Scallywag the Chocolate Edition 2024

blog

by Confessions of a Whiskyfreak

Dankzij onze vrienden van de Monnik dranken is de Scallywag chocolate edition ondertussen een terugkerend item hier op confessions of a whisky freak. Dit keer ook nog eens in een compleet nieuw jasje!

Wat ook anders is dit jaar is het gebruik van ex port vaten waar het grootste gedeelte van de whisky’s een finish in heeft gekregen dit keer.

Eerst eens even over dat nieuwe jasje. Hoe vet is dit ! Ik vind deze nieuwe look er wel een die ze standaard mogen doorvoeren naar alle remarkable regional malts in plaats van de koker. Het smoelt wat mij betreft erg goed en ik krijg er een beetje die old skool vibes van, van toen je je fles drank nog mee kreeg in de slijterij in zo’n bruine zak. Ik weet niet…. Het heeft gewoon wat!

Het grootste gedeelte van de whisky’s in deze blend heeft [lees verder]